Back to Top

Babyreportage

Je kindje is geboren! De kraamtijd is een bijzondere en intensieve tijd voor zowel moeder als kind. Misschien wil je niet de geboorte gefotografeerd hebben, maar wil je wel de vroege babytijd vast laten leggen door een fotograaf. In dat geval is een babyreportage ideaal.

Pure en liefdevolle momenten

Als je kindje 2-3 weken oud is komen we graag bij jullie thuis voor een babyreportage. We gaan volledig mee in het ritme van jullie dag en regisseren niets. Pure en liefdevolle momenten worden zo vastgelegd zonder dat je kindje er last van heeft. We plannen een babyreportage altijd graag rondom een verzorgingsmoment, bijvoorbeeld een badje en een voeding. Zo krijg je prachtige foto’s uit een doorsnee dag met je pasgeboren baby.

Een babyreportage duurt meestal 2 uur.

Je ontvangt binnen 2 weken na de shoot een link naar je persoonlijke online gallery van waaruit je de foto’s kunt bekijken en 20 foto’s mag uitkiezen die je dan in hoge resolutie ontvangt. Uiteraard is het mogelijk om meer foto’s bij te bestellen. Ook bieden we mooie fotoproducten aan, zowel voor op tafel (albums) als aan de wand.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Kosten

€ 395

Inclusief:

– max. 2 uur fotografie bij jullie thuis
– selectie & zorgvuldige nabewerking
– persoonlijke beveiligde gallery met foto’s
– 20 foto’s naar keuze in highres als download*

Exclusief reiskosten á €0,35 per gereden km door de dienstdoende fotograaf.

*Meer foto’s zijn uiteraard af te nemen tegen meerprijs

Extra fotobestanden

Indien je meer foto’s wilt bestellen dan het aantal dat bij de boeking is inbegrepen, dan hanteren wij daarvoor de volgende tarieven:
€ 15 – 1 extra foto
€ 75 – 5 extra foto’s
€ 135 – 10 extra foto’s
€ 270 – 20 extra foto’s
€ 400 – 30 extra foto’s
€ 495 – alle foto’s

Fotoproducten

Het is zonde om de foto’s alleen maar op je computer te laten staan. Wij leveren daarom meerdere toffe fotoproducten zoals mooie (mini)albums en wanddecoratie. Vraag naar de mogelijkheden!

error: Alert: Content is protected !!