Back to Top

Zwangerschapsreportage

Je zwangerschap is een hele bijzondere periode en elke zwangerschap verloopt weer anders. Wij vertellen graag het verhaal van je zwangerschap op een pure en liefdevolle manier.

We zoeken samen naar een fijne locatie. Dat kan buiten zijn in een prachtig stukje natuur (denk aan de heide, hoog rietgras, een mooi boslaantje) maar dat kan ook zeker gewoon bij je thuis, bijvoorbeeld in boudoirsetting. Uiteraard zijn eventuele oudere kinderen en je partner ook welkom om op de foto te gaan.

Een zwangerschapsreportage duurt gemiddeld max. 1,5 uur. Je ontvangt binnen 2 weken na de shoot een link naar je persoonlijke online gallery van waaruit je de foto’s kunt bekijken en 6 foto’s mag uitkiezen die je dan in hoge resolutie ontvangt. Uiteraard is het mogelijk om meer foto’s bij te bestellen. Ook bieden we mooie fotoproducten aan, zowel voor op tafel (albums) als aan de wand.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Kosten

€ 225

Inclusief:

– max. 1,5 uur fotografie op locatie
– selectie & zorgvuldige nabewerking
– persoonlijke beveiligde gallery met foto’s
– 6 foto’s naar keuze in hoge resolutie als download*

Exclusief reiskosten á €0,35 per gereden km door de dienstdoende fotograaf.

*Meer foto’s zijn uiteraard af te nemen tegen meerprijs

Zwangerschapsreportage Zwitsal fabriek Apeldoorn

Extra fotobestanden

Indien je meer foto’s wilt bestellen dan het aantal dat bij de boeking is inbegrepen, dan hanteren wij daarvoor de volgende tarieven:
€ 15 – 1 extra foto
€ 70 – 5 extra foto’s
€ 130 – 10 extra foto’s
€ 240 – 20 extra foto’s
€ 330 – 30 extra foto’s

Wil je alle foto’s in hoge resolutie ontvangen? Ook dat kan! We maken graag een tarief op maat voor jullie.

Fotoproducten

Het is zonde om de foto’s alleen maar op je computer te laten staan. Wij leveren daarom meerdere toffe fotoproducten zoals mooie (mini)albums en wanddecoratie. Vraag naar de mogelijkheden!

error: Alert: Content is protected !!